Ana Sayfa Teknoloji Kim Kimdir? Gündem Siyaset Ekonomi Asayiş Eğitim-Bilim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Dünya Spor Yerel Haberler
Bakan Yerlikaya: Organize suç örgütlerine yönelik 289 operasyonda 757 şahıs tutuklandı
Bakan Yerlikaya: Organize suç örgütlerine yönelik 289 operasyonda 757 şahıs tutuklandı
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sandık 85 milyon olarak hepimizin namusuna emanettir
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sandık 85 milyon olarak hepimizin namusuna emanettir
Bakan Tunç, şehit Mehmet Selim Kiraz’ın andı
Bakan Tunç, şehit Mehmet Selim Kiraz’ın andı
Erdoğan: Yılın 2'nci yarısında enflasyonun inişe geçtiğini hep birlikte göreceğiz
Erdoğan: Yılın 2'nci yarısında enflasyonun inişe geçtiğini hep birlikte göreceğiz
Erdoğan: Temmuz ayında emekli maaşlarını tekrar masaya yatıracağız
Erdoğan: Temmuz ayında emekli maaşlarını tekrar masaya yatıracağız
HABERLER>SPOR
22 Kasım 2019 Cuma - 11:34

A.Gücü’nde gündem yoğun

Yöneticiler ise transfer yasağını kaldırma ve takıma takviye yapma konusunda temaslarını sürdürüyor. Yönetim gelecek hafta, Anıtkabir ziyaretinin ardından, kentin valisi, büyükşehir belediye başkanı ve emniyet müdürü ile bir araya gelecek.

A.Gücü’nde gündem yoğun

Ankaragücü kulübü devre arasına kadar ki bölümü hem saha içinde hem de saha dışında en verimli şekilde kullanmak için çok yönlü bir çalışma yürütüyor. Sarı-lacivertlilerin teknik ekip ve futbolcu grubu, ligin 12. haftasında Eryaman Stadı’nda karşılaşacağı Trabzonspor maçına kazanma hedefiyle hazırlanırken, yönetim kanadı da maddi kaynak oluşturma konusunda temaslarını sürdürüyor.

Teknik Direktör Mustafa Kaplan, “Rakibimizle ilgili bütün analizleri yaptık. Taraftarlarımızın desteğiyle Trabzonspor maçında çıkışa geçip kazanmak istiyoruz” dedi.

3 puanla camiayı sevindirmeyi amaçladıklarını belirten Kaplan, şunları söyledi:

“Bütün planlar galibiyet üzerine. Cebrail, Kulusiç ve Canteros’un durumu maç günü belli olacak. Olmazlarsa, onların yerine oynayacak oyuncularımız da var. Oyuncu kadrosunda ve taktikte değişiklikler yapacağız. Moke milli takımdan dönmedi, Sadayev de aramıza katılmadı. Mevcut kadrodan iyi bir 11 çıkarıp, maçı kazanmak istiyoruz.”

 

GEÇEN SENEKİ HAVAYI YAKALADIK

“Takımda Geçen seneki havayı yakaladık gibi. İyi bir oyuncu grubumuz var. İyi bir aile, iyi bir ekibiz. Bizim buradan nasıl gittiğimizi herkes biliyor. Onunla ilgili konuşmayı da zamanı geldiğinde yapacağım. Sonuçta bildiğim bir ortam bildiğim bir oyuncu grubu var. Geçen sene bu oyuncularla destan yazmıştık. Aynı şekilde aynı şeyleri yapmak istiyoruz.”

 

BERKE ÇOK ŞEY KATACAK YETENEKTE

 

“16 yaşındaki Berke, hem Ankaragücü’ne hem de Türk futboluna çok şey katacak yetenekte. Genç oyuncuları önem veren birisiyim. Şu an elimizde 3-4 kaliteli isim var. 2-3’ünü kadroya da almak istiyoruz. Berke’yi kadroya alıp fırsat bulursak oynatmayı düşünüyoruz.”

Bu arada Başkent ekibinin Arjantinli orta alan oyuncusu Oscar Scarione’nin büyük bir ihtimalle sezonu kapattığı, tedavisi için yurt dışında bulunduğu açıklandı.

SORUNLAR BÜYÜK ANCAK AŞACAĞIZ

Ankaragücü yönetim kurulu üyeleri takımın antrenmanı izleyerek futbolculara destek verdi. Yönetim kurulu üyesi Faruk Koca, zor bir dönemde kulübün başına geldiklerini belirterek, “Lig devam ediyor, futbolcunun motivasyonu birinci derecede öncelikli. Destek olmak için buradayız. Sıkıntılarımız büyük ama aşacağız” dedi.

Kulüple ilgili sorunlara çözüm üretmek için çabaladıklarını belirten Koca, şöyle konuştu.

“Önce fotoğrafı doğru okumak lazım. Kulübün hem futbolcu hem teknik heyeti hem de mali durumuyla ilgili bütün şeyleri masaya yatırdık. Fotoğraf gözümüzün önünde netleşti. Tedbirleri almak için elimizden gelen her şeyi yapıyoruz ama nihayetinde bu psikolojik de bir olay.

 

CİDDİ BİR BEDEL GEREKİYOR

“Transfer yasağını kaldırmak için ciddi bir mali bedel ödemek gerekiyor. Bunun çabası içindeyiz. Yönetim elinden gelen her şeyi yapıyor. Biraz daha zamanımız var. Bütün boyutlarıyla tartışıyoruz. Transfer yasağını kaldırmak bu kulübün artık hayat memat meselesi. Bu kulübümüzün geleceği açısından olmazsa olmazımız. Kulüple ilgili bütün ilgililere, taraftarından yöneticisine, devlet organlarından yerel yönetimine, futbolcularına geçmişteki bütün arkadaşlarla diyalog halindeyiz.”

 

ZOR BİR DÖNEMDE GELDİK

 

“Trabzonspor maçı bir dönüm noktası. İşin doğrusu zor bir dönemde kulübü devralmak zorunda kaldık. Önümüzde çok ciddi maçlar var. Yönetime geldikten sonra son iki maçta yenildik. Hocamızın kalbini kırmadan, iki maç şans verdik, artık bir kan değişimine ihtiyaç olduğunu düşünüyorduk ve Mustafa hocayı getirdik. Mevcut oyuncuları tanıyan en iyi teknik adam. Geçen yıl bu futbolcularla oynadı. Biz bu anlamda verimli olacağını düşündük. Şu an yeni teknik heyetle futbolcuların moralinin daha iyi olduğunu anladık.”

ÖNEMLİ ZİYARETLER OLACAK

 

MKE Ankaragücü’nün yönetim kurulu, gelecek hafta önemli ziyaretler gerçekleştirip, kulüple ilgili konuları siyasi ve bürokratlarla paylaşacak. Salı günü Anıtkabir ile başlayacak ziyaret turunda yöneticiler, Ankara Valisi Vasip Şahin, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve Ankara İl Emniyet Müdürü Servet Yılmaz ile görüşecek.

Ankaragücü yönetiminin, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ı ziyaret edeceği duyurusunu resmi siteden yapmasının ardından, Mansur Yavaş bir açıklama yapıp, “İmalat-ı Harbiye’yi her türlü siyasi mülahazadan uzak, kalpten destekliyoruz. Sözümüzün arkasındayız” ifadelerini kullandı.

ANKARA ŞUBESİ’NDEN DESTEK

 

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Ankara Şubesi Yönetim Kurulu, Teknik Direktör Mustafa Kaplan ve ekibine “Hayırlı olsun” ziyaretinde bulundu.

TSYD Ankara Şubesi Başkanı Hüseyin Doğru, Asbaşkan Nihat Uçar, mali işler sorumlusu İbrahim Ateşoğlu, üyelerden Çağlar Bülent Sansar ve idari direktör Figen Asiler, sahada teknik ekip ve futbolcularla bir araya geldi. Başkan Hüseyin Doğru ve diğer yöneticiler, takıma tatlı ikram ederek, başarı diledi.

 
Botan efsanesi Ankara’da
 
Sami Çakır: Cenge hazır ol sulhu salah ister isen
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Avrupa’da esiyor
A Grubunda yer alan mavi-beyazlılar, deplasmandaki müsabakada Polonya ...
A.Gücü’ne icra darbesi
İlk etapta 34 milyon TL’lik kaynak bulmaya çalışan sarı-lacivertliler, ...
Taraftar ilgisi yerinde sayıyor
Transfer yasağını kaldıramayan Ankaragücü ile bir yıl aradan sonra yeniden ...
 
Bu fotoğraf bize yakışmaz
Sezonun üçte birlik bölümü tamamlanırken, Gençlerbirliği 10, Ankaragücü ...
Avrupa’da Telekom rüzgarı
Belçika ekibi Oostende’yi konuk eden Başkent temsilcisi, ilk yarısını ...
Yeni destanı yazma zamanı
Önemli bir sorumluluk taşıdığını belirten tecrübeli teknik adam, “A.Gücü, ...
 
8 maçta 4 puan yolları ayırdı
Ankaragücü, 11. hafta sonunda Teknik Direktörü Metin Diyadin ile olan kontratı sonlandırdı.
A.Gücü çıkış peşinde
Küme düşme potasının içinden çıkmayı planlayan sarı-lacivertliler, Eryaman ...
A.Gücü’nde seçim günü
Sarı-lacivertli ekipte, 30 Temmuz’da yapılan kongreden 3 ay sonra yeniden ...
 
OVA
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Türkiye'nin aktif dış politikasını nasıl buluyorsunuz?

Doğru Buluyorum
Yanlış Buluyorum
Fikrim Yok

Sonuçları göster Anket arşivi
ARŞİV
Ana Sayfa Teknoloji Kim Kimdir? Gündem Siyaset Ekonomi Asayiş Eğitim-Bilim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Dünya
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri