Ana Sayfa Teknoloji Kim Kimdir? Gündem Siyaset Ekonomi Asayiş Eğitim-Bilim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Dünya Spor Yerel Haberler
Bakan Yerlikaya: Lütfen trafik kurallarına harfiyen uyalım
Bakan Yerlikaya: Lütfen trafik kurallarına harfiyen uyalım
Bakan Şimşek: Cumhurbaşkanımızın tam destek verdiği programımızı daha da güçlendireceğiz
Bakan Şimşek: Cumhurbaşkanımızın tam destek verdiği programımızı daha da güçlendireceğiz
Bayram tatilindeki kazalarda 75 kişi hayatını kaybetti
Bayram tatilindeki kazalarda 75 kişi hayatını kaybetti
BM Turizm E-Kütüphanesi’nin elektronik kaynakları ücretsiz olarak erişime açıldı
BM Turizm E-Kütüphanesi’nin elektronik kaynakları ücretsiz olarak erişime açıldı
5 terörist etkisiz hale getirildi
5 terörist etkisiz hale getirildi
HABERLER>SPOR
2 Eylül 2019 Pazartesi - 17:24

Fabrikada üretim sürecek

Hacettepe Spor Kulübü Başkanı Nedim Yıldırım, yeni sezonun ilk maçı öncesinde camiaya umutlu mesajlar verirken, üstlendikleri görevi başarıyla yerine getireceklerini belirtti.

Fabrikada üretim sürecek

Başkent’i 2. Futbol Ligi’nde temsil eden Hacettepe, sezonun ilk maçında bugün Afjet Afyonspor ile deplasmanda karşılaşacak. Mor-beyazlı ekibin başkanı Nedim Yıldırım, yönetim, teknik kadro ve oyuncu grubunun sezona hazır olduğunu belirtip, “İyi futbol, centilmence mücadele sonunda elde edilecek başarı ve kulüp adına yaraşır duruş bizim önceliğimiz” diye konuştu. Gençlerbirliği ve Hacettepe’nin birbirini tamamlayan, sarsılmaz bir bütünlük içeren yapılar olduğunu, duayen başkan İlhan Cavcav’ın, iki kulübü kendilerine miras bıraktığını vurgulayan, Yıldırım, şöyle konuştu: “Bizim, birinci görevimiz bu mirasa sahip çıkmak. Koruyup, kollarken, aynı zamanda daha da büyütmek ve geliştirmek. Hem Gençlerbirliği hem de Hacettepe’nin, Türk futbolunda ayrı ve önemli bir yeri var. Futbolcu yetiştiren birer fabrika gibiler. Bu konuda duayen başkanımız İlhan Cavcav’ın yaptığı çalışmalar ve yatırımlar, tüm kulüplere örnek oldu. O her zaman gençlere büyük değer verdi. Onların Gençlerbirliği kültürü ile yetişmesi için çaba harcadı. Bize de bunları aşıladı. Her zaman genç çocukların yanında olmamızı, onların gelişimine katkıda bulunmamızı istedi. Bizi yüreklendirdi. Şimdi de oğlu Murat Cavcav, bu konuda bizlere yardımcı oluyor ve destekliyor. Onu yanımızda görmek bizi daha iyi motive ediyor. Kendisine desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Futbol büyük bir endüstri haline geldi, büyük paralar harcanıyor ancak alt yapıların ne derece önemli olduğu her geçen gün daha iyi anlaşılıyor. Bizler, Beştepe’nin iki kardeş kulübü olarak bu konuda yaptığımız yatırımların karşılığını almanın mutluluğunu yaşıyoruz. Buradan, binlerce oyuncu yetişti. Yetişmeye ve Türk futbolunun yıldızı olmaya devam edecek. Son olarak Hacettepe’de futbol eğitiminin temelini alan Yıldırım Mert, Roma’ya transfer oldu. Bizler için, bundan daha büyük bir gurur olabilir mi ? Bu fabrika üretmeye devam edecek. Futbolumuza yeni isimler kazandıracak.”

 

BİZLER HİZMET İÇİN VARIZ

“Hacettepe’ye hizmet bir bayrak yarışıdır. Temelleri sağlam atılan bu yapıya, her gelen bir tuğla eklemek için mesai harcar, kafa yorar. Bizden önce görev alan arkadaşlar elinden geldiğince bu fabrikanın üretimini sürdürmesi için çalıştı. Bugün, liglerde 400’e yakın, futbol eğitimini Hacettepe ve Gençlerbirliği’nde almış oyuncu görev yapıyorsa, birçok kulüpte yıldız olmuş isimler Beştepe’den çıkmışsa, tüm bunlar, atılan adımların ne derece doğru olduğunu gösteriyor. Bizler yeni yönetim olarak, bu kulübün daha ileri gitmesi, üstlendiği görevi daha iyi yerine getirmesi için kolları sıvadık. Hem Gençlerbirliği hem de Hacettepe’de birlikte omuz omuza verdiğimiz, Beştepe kültürünü özümseyen, futbolun içinden gelmiş arkadaşlarım, hep birlikte bir sinerji oluşturduk. Yönetimde bir takım dayanışması sergileyip, her alanda Hacettepe adını en iyi şekilde temsil etmek, duyurmak, örnek kulüp olarak gösterilmek için çalışacağız.”

 
İlke’nin hedefi olimpiyat kotası
 
Meclis’te gündem ‘kademeli tarife’ olacak
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İlke’nin hedefi olimpiyat kotası
Modern pentatlon milli sporcusu İlke Özyüksel, Macaristan’ın Başkenti ...
Yaz okulunda final heyecanı
Keçiören Belediyesi tarafından ücretsiz olarak açılan Yaz Spor Okulları’nın kapanış töreni yapıldı.
Ümit Milliye 2 Gençlerli
Ümit Milli Futbol Takımı’nın 2021 UEFA 21 Yaş Altı Avrupa Şampiyonası ...
 
Şut sağanağına Korcan kalkanı
Sarı-lacivertliler, rakipleriyle oynadığı maçlarda kalesine en fazla şut ...
Şimdi 3 puan zamanı
İlk iki haftayı beraberlikle geçen sarı-lacivertliler, dış sahada kazanıp ...
Gençler’den transfer atağı
Başkent ekibi, kalede rekabeti yükseltmek için Yeni Malatyaspor’dan Erteç ...
 
5 ay beklenen takla
En son 17 Mart’ta, Yeni Malatyaspor maçında gol sevinci yaşayan tecrübeli ...
Eski yuvasının ‘Umut’larını yıktı
Sarı-lacivertli oyuncular, müsabakanın başında ve son bölümünde yakaladığı ...
Hedef Başkent’te Bilişim Kenti
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, bilişim sektörünün öncülerinden ...
 
OVA
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Türkiye'nin aktif dış politikasını nasıl buluyorsunuz?

Doğru Buluyorum
Yanlış Buluyorum
Fikrim Yok

Sonuçları göster Anket arşivi
ARŞİV
Ana Sayfa Teknoloji Kim Kimdir? Gündem Siyaset Ekonomi Asayiş Eğitim-Bilim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Dünya
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri